Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

25 квітня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, де розглянуто 24 питання порядку денного, включаючи ті з них, що стосуються освітньої, комунальної, будівельної, соціальної та інших сфер.

Насамперед присутні члени виконкому заслухали начальника управління освіти Мирослава Костенка з питань: щодо організації обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Лубенської територіальної громади, а також про організацію роботи таборів із денним перебуванням дітей при Дитячо-юнацькій спортивній школі м.Лубни та Лубенському центрі дитячої та юнацької творчості учнівської молоді Лубенської міської ради у 2023 році. Проєкт рішення підтримано за результатами голосування.

Питання про затвердження Положення про платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лубенської міської ради звучало у викладі в.о. директора КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Світлани Гойди, що також було погоджено членами виконкому.

Серед обговорених та опрацьованих упродовж роботи проєктів наступні:

про призначення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування;

про доручення здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах територіальної громади;

про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Лубенської територіальної громади;

про затвердження складу комісії з обстеження доріг та дорожніх об’єктів перед відкриттям автобусного маршруту загального користування у межах території Лубенської територіальної громади.

Далі на засіданні опрацьовані питання комунальної сфери, зокрема про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, що надаються КП «Лубни-водоканал» та про внесення змін до переліку об’єктів та видів робіт для відбування покарання у вигляді громадських робіт, – у викладі в.о. начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління ЖКГ Олександра Яременка.

З переліком будівельних питань виступив начальник відділу містобудування та архітектури Андрій Шмонденко, а саме:

про житлову та громадську забудову і благоустрій;

про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності;

про розміщення об’єктів сезонної торгівлі та укладення договорів земельного строкового сервітуту.

Упродовж роботи засідання виконавчого комітету прийняті й решта питань, що увійшли до порядку денного:

про призначення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування;

про надання додаткової пільги зі сплати за користування житлово-комунальними послугами;

про проведення компенсаційних виплат громадянам за оплату вартості проїзду в автомобільному транспорті на приміський автобусних маршрутах загального користування;

про надання дозволу на здійснення правочинів за участю малолітніх та неповнолітніх дітей, а також житлові та інші питання, передбачені регламентом проведення засідання виконавчого комітету.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови