Тривають зустрічі у форматі "живої бібліотеки"

25 квітня у затишному залі Публічної бібліотеки ім. В. Малика відбулася  зустріч учнів 9-10 класів Академічного ліцею ім. братів Шеметів та загальноосвітньої школи № 10 із представниками різних професій, у форматі «Живої бібліотеки».

Живими книгами відчули себе запрошені гості: Віталій Шокодько, інструктор відділу рекрутингу Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Віталій Крамаренко, юрист, громадський діяч, депутат Лубенської міської ради, Ірина Казакова, архітектор, Сергій Корнієнко, підприємець, директор компанії «Буд-Буд» та Олена Пучка, психотерапевт.

Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Радимося з батьками, учителями, знайомими, сперечаємося з друзями. Вивчаємо довідники, намагаємося все врахувати, дізнатися якомога більше про майбутню професію...Але вибір залишається за нами.

Як же із тисяч професій обрати ту, яка приносила б найбільшу користь людям, країні, давала б змогу відчути себе потрібним, повно­цінним і задоволеним своєю працею?

Захід відбувся у форматі діалогу. Учні, задля того, щоб більше дізнатися про конкретну професію, задавали безліч запитань, а «книги» серйозно та з гумором ділилися власним досвідом. Сподіваємося, що отримана інформація допоможе спрямувати старшокласників до правильного вибору майбутньої професії.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови