Бібліофреш «Ковток свіжості»

25 квітня, у рамках тижня молодіжної книги, у Лубенській міській бібліотеці ім. В. Леонтовича відбувся бібліофреш «Ковток свіжості». Заряджав позитивом та оптимізмом учасників заходу, учнів Лубенської ЗШ №8 та пересічних лубенців, випускник Київського національного університету культури і мистецтв, факультету «Музичне мистецтво» Ісус Чорній. Представила харизматичного ведучого творчого інвенту провідний бібліотекар Людмила Спесивцева.

Наразі Ісус Чорній продемонстрував загалу власну інтерпретацію твору Еліонора Портера «Поліанна», яскраво розкривши дії і вчинки головних та другорядних персонажів твору.  

З головою занурившись у повість американської письменниці, учасники заходу отримали низку рекомендацій як відпускати образи, щомиті радіти життю та з позитивом знаходити вихід з тих чи інших життєвих ситуацій.

Отож, знайомились у нестандартному, ігровому форматі, гучно аплодували, мислили нешаблонно, ділились досвідом - хто від чого по життю отримує радість та із захопленням слухали  акапельно пісні творчого модератора, які вражали харизмою, емоційністю та креативом, дійшовши простого логічного висновку: «Хочеш  мати щастя – вигризай»!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови