Запрошуємо долучатися до прибирання території громади!

Вже стало доброю традицією щороку, навесні, проводити заходи з прибирання території громади. Так 26 квітня, в рамках двомісячника чистоти та благоустрою, за ініціативи Управління житлово-комунального господарства Лубенської міської ради та участі працівників архівного сектору виконавчого комітету Лубенської міської ради, Лубенської районної військової адміністрації, проведено роботи з прибирання та озеленення скверу площі академіка Олексія Бекетова та впорядкування клумб.

Долучилися до корисної справи працівники КПФ «Конвалія», яке надало саджанці форзиції, вейгели, хости, ірисів та допомогла у вивезені сміття.

Головною метою двомісячника чистоти - є не лише прибирання територій від сміття, а й збільшення відповідальності кожного члена суспільства за навколишнє середовище. Ми всі разом маємо привести до ладу наш спільний дім.

Сьогодні ми наводимо чистоту на вулицях і все, що нас оточує, стає чистішим, комфортнішим та привабливішим.

Тож укотре запрошуємо всіх небайдужих жителів нашої громади підтримати ініціативу у проведенні подібних заходів та долучитись до прибирання й озеленення прибудинкових територій.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови