Оперативна інформація станом на ранок 28.04.2023 р.

Настав 429-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. Російська федерація продовжує збройну агресію проти нашої держави. За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу противник завдав 8 ракетних та 31 авіаційного удару, здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Противник і надалі застосовує тактику терору. Ігноруючи закони та звичаї ведення війни, завдає ударів по цивільних об’єктах.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу противника.

Водночас нашими захисниками було збито 6 ворожих БпЛА різного типу. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 2 пункти управління, район зосередження живої сили противника, засіб протиповітряної оборони, склад боєприпасів та 2 артилерійських підрозділи.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 28 квітня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Нагадуємо мешканцям громади про необхідність дотримування режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

За рішенням Ради оборони області з 5 квітня комендантська година триватиме з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Боротьба за Україну триває! Тримаємо стрій!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови