Благоустрій території громади - наша спільна турбота

Продовжуємо інформувати про роботу комунальних служб, підприємств та організацій Лубенської громади, які невпинно трудяться над прибиранням та благоустроєм центру міста, його мікрорайонів та сільських населених пунктів.

Зокрема працівники КП «Сяйво» активно займалися озелененням території, що по вул. Шевченка, у с. Солониця, де було висаджено 80 молодих каштанів.

КПФ «Конвалія» протягом останніх днів здійснено обрізку ялин на розділювальній смузі, що біля ЗОШ № 2, а ще догляд за газонами, викошування трави у Центральному парку. Крім того, фахівці з озеленення висаджували тут та на території парку ім. О. Донченка й на Володимирському майдані багаторічні квіти, що скоро радуватимуть як місцевих мешканців, так і гостей Лубен.

Згідно з визначеним планом трудяться й у КП «Ритуалсервіс», працівниками якого прибирано кладовища, звільнено від сміття території по вул. Гайдая та Київській. Триває прибирання та упорядкування прилеглої території біля пам’ятних знаків.

Як і попередньо, невтомні працівники комунальної сфери закликають активно долучатися до проведення двомісячника чистоти та благоустрою та разом дбати про чистоту й ошатність території нашої громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови