Привітали жінок-матерів громади

4 березня у виконкомі відбулася зустріч міського голови з багатодітними матерями та жінками, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу, з нагоди відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру.

 

Напередодні відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко зустрівся з чарівними мешканками громади – матерями багатодітних родин, де виховується 5 та більше дітей, а також із тими з них, хто присвятив своє життя не лише власним, а й узяв на себе відповідальність за долю прийомних дітей.

Саме завдяки таким чуйним, небайдужим до чужого горя жінкам, багато дітей Лубенщини пізнали справжнє родинне тепло, любов та турботу, отримали змогу рости і виховуватись у повноцінній сім’ї, відчути себе потрібними і не одинокими у суспільстві.

Урочисту зустріч для таких жінок напередодні свята організувала влада громади, служба у справах дітей виконкому (начальник Тетяна Башлій), відділ сім’ї, молоді та спорту (начальник Світлана Скиба).

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав присутніх матерів з прийдешнім святом, із настанням весни, подякувавши за тепло душі, за безмежну любов та жертовність тих, хто обрав собі долю святого материнства.

Також Олександр Петрович разом із начальником служби у справах дітей Тетяною Башлій та спеціалістами відділу сім’ї, молоді та спорту вручив берегиням сімейного вогнища цінні подарунки та засоби особистого захисту.

Також з нагоди свята присутніх жінок вітали  пісенними композиціями у виконанні викладача вокалу музичної школи Аліни Соломахи та вихованців закладу Назара Петрусенка і Єви Данилко.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови