Приєднуйтесь до благоустрою громади разом з нами!

Двомісячник чистоти та благоустрою - це не одноденна й не кількаразова акція, а постійна робота над прибиранням та озелененням території нашої громади. Дуже приємно, що багато її мешканців є не лише пасивними спостерігачами за тим, як працюють комунальні служби, а й активними учасниками цієї вкрай необхідної справи.

Наприклад, свідомі лубенці, які проживають у мікрорайоні № 2 та № 4, також показали гарний приклад того, як спільна праця гуртує навколо спільної мети – впорядкування території, зокрема на пров. вулиці Садової та біля ставка.

Тим часом працівники КПФ «Конвалія» у період з 1 по 5 травня трудилися, доглядаючи за газонами, викошуючи траву в сквері Шевченка, біля розподілювальної смуги ЗОШ № 2, на площі Слави, у Центральному парку, на Хорольському спуску та в парку ім. О.Донченка. А крім цього, підсаджували багаторічні квіти в Центральному парку, парку ім. О. Донченка, на розділювальній смузі підприємства "Лічмаш" та в сквері Шевченка.

Працівники КП «Ритуалсервіс» прибирали  кладовища від сміття по вул.Гайдая, Київській, В.Сацького, Осовській, Д.Сірика,  Новаківського, викошували траву на кладовищах та біля пам’ятних знаків.

Тож якщо ви не маєте змоги  особисто долучитися до проведення двомісячника чистоти та благоустрою, зробивши корисні справи для громади, хочеться сподіватися, що хоча б поважатимете працю тих, хто постійно дбає  про красу, наведення ладу та про ошатність нашої квітучої Лубенщини.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови