«За волю та єдність гуртуймося, браття!»

Насиченим і плідним виявилося  творче життя аматорських колективів Управління культури і мистецтв  виконавчого комітету Лубенської міської ради2 та 4 травня. У співпраці з благодійною організацією «Благодійний фонд «Спільні справи» (керівник Катерина Скуратовська) у кінотеатрі «Київська Русь»  відбулися два концерти на підтримку Збройних Сил України.

Під час  заходів у залі панувала справжня атмосфера добра і радості з невеликим присмаком  ностальгії за мирними днями та надією на якнайшвидшу перемогу. Глядачі захоплювалися слухаючи пісні, які виконувалися чистими, як дзвіночки, голосами  дітей, учасників вокального  ансамблю «Калиновий цвіт» (керівник Антоніна Лоік), витирали сльози смутку від патріотичного вальсу граційних  юних танцюристів та щиро посміхалися, коли на сцену вийшли найменші, але дуже відповідальні і здібні  учасники колективу спортивно-бального танцю «AS dance studio» (керівник  Анастасія Галушка),

Забувши про буденність, зал щиро і від душі співав разом з чарівними, безмежно талановитими дівчатами з народного жіночого вокального ансамблю «Лубенка» (керівник Володимир Лоік), а під час виступу Богдана Ніколаєва, на мить усім здалося, що перед очима відомий оперний співак.  До глибини душі, проникливо звучали  твори у виконанні народного гурту «Трибуна-Л», а неперевершена конферансьє Надія Улішак невимушено і щиро спілкувалася із залом. До уваги глядачів було представлено  багато авторських пісень (автори: А. Лоік, В. Лоік, Н. Улішак, Б. Ніколаєв). Все вдалося на славу - руки боліли від оплесків, а душа хотіла, щоб прекрасне дійство на сцені продовжувалося і продовжувалося.

Впродовж обох концертів, поруч з відчуттям насолоди та відпочинку, основним і найголовнішим, було  відчуття віри у краще, відчуття обов’язку робити все можливе, щоб допомогти нашим захисникам у наближенні миру. Спільними зусиллями під час заходів було зібрано 15220 грн. Ці кошти будуть передані на потреби ЗСУ, а творчі колективи Лубенщини готові і надалі готувати концертні програми, збирати аудиторії, співпрацювати з благодійними організаціями - танцем, піснею і словом наближати нашу омріяну ПЕРЕМОГУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови