Вітаємо зі святом весни!

Милі жінки!

Шановні лубенці!

Прийміть вітання із найпрекраснішим святом – святом нової Весни, краси, ніжності, кохання та материнства!

Споконвіку жінка уособлювала найпрекрасніше – народження нового життя та продовження людського роду, чарівність, родинний затишок, тепло, турботу, милосердя, любов, віру, надію, всепрощення.

Сьогодні не існує жодної сфери діяльності, де б представниці прекрасної статі не досягли значного успіху, висот та визнання: у державних установах, у міністерствах, в уряді, на підприємствах та організаціях, в органах самоврядування, у політиці,  громадській діяльності, тощо. Саме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт. Жінки створюють і плекають добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й нашого чарівного краю, всієї держави.

 

Низький уклін жінкам-ветеранам, учасникам бойових дій, ліквідаторам аварії на ЧАЕС, волонтерам, які живуть на Лубенщині.  Ваша самовідданість, героїзм, мужність і нескінченна любов подарували життя всім наступним поколінням і продовжують тримати нас зараз. Щира вдячність громадським активісткам, головам вуличних та будинкових комітетів та всім небайдужим лубенкам. 

Тож, прийміть найсвітліші вітання з настанням весни, з новими надіями та сподіваннями! Нехай неодмінно збуваються усі ваші плани та задуми, а бажання здійснюються! Зичу любові, гармонії та порозуміння у ваших родинах, міцного здоров’я, миру, щастя та задоволення від кожного дня, кожної миттєвості життя!

Зі святом нової, квітучої весни!

З повагою,

Лубенський міський голова

Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови