Вшанували матерів нашої громади

12 травня у приміщенні кафе «Мрія» відбувся тематичний захід до Дня матері під назвою "У світі все починається з мами". Привітати матерів Лубенщини, які виховують, прийомних дітей, а також багатодітних матерів до святкової зали завітали: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник служби у справах дітей Тетяна Башлій, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба, творчі колективи громади.

Ведуча заходу Наталія Медведовська зробила невеликий екскурс в історію становлення свята, відзначивши неоціненну роль матері в житті та долі кожної людини, адже саме цей святий образ формує світогляд особистості та впливає на становлення подальшої долі кожного з нас.

У залі, де відбувався захід вшанування, запросили матерів, які взяли на виховання діток, «народжених серцем», оточивши їх справжньою любов’ю, батьківською турботою та теплом. Це ті найвищі цінності, які дитина може отримати лише в справжній родині, а подарувати їх може лише чуйне й щире материнське серце.

Разом з цим складали шану та висловлювали щиру вдячність й захоплення і багатодітним матерям, які через військові дії змушені були переїхати до нашої громади (ВПО), чия любов є щирою, безмежною, невичерпною та якої вистачає на всіх. Тож звертаючись до присутніх чарівних мешканок Лубенщини, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко сказала: «Ви – гордість Лубенщини! Допоки є такі матері – допоки стоятиме Україна! Залишайтеся такими та будьте прикладом для ваших дітей і разом ми переможемо!»

Приємна мить зустрічі супроводжувалася яскравими виступами артистів, художніх колективів Лубенщини, що возвеличували та оспівували материнську любов, адже саме матері ми завдячуємо своїм існуванням на цьому світі, своїми перемогами і радощами, усім, що ми маємо в житті.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови