Свято до Дня матері у терцентрі

Свято до Дня матері у терцентрі

12 травня у відділенні денного перебування відбувся тематичний концерт, присвячений Дню Матері для відвідувачів територіального центру.

Присутніх привітала директор територіального центру Наталія Сухонос. «Мама - найрідніша людина в нашому житті, яка завжди зрозуміє, підтримає та допоможе у скрутну годину. Саме з нагоди Дня матері ми зібралися у цьому невеличкому залі. Нехай Господь береже усіх мам та усіх дітей на українській землі. Дякуємо мамам за щоденні найщиріші молитви за своїх дітей та низько вклоняємось тим мамам, які втратили своїх синів та дочок у цій страшній війні», - наголосила Наталія Сухонос.

У програмі мистецької частини заходу – виступи Ніни Василенко та Марії Білик, Надії Бугаєць та Івана Єременка, Володимира Павленка та Галини Білодід. Окрім того, з уст Людмили Рожко та Ольги Помаз лунало літературне поетичне слово та українські народні пісні хору «Зустріч».

Протягом усієї концертної програми звучали пісні та віршовані рядочки-привітання зі словами пошани та вдячності до матерів.

 

Завідувач відділення

денного перебування 

Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови