Спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» звітувала про роботу

Майже три десятиліття працює на теренах Лубенщини громадська організація «Спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», яку очолює Раїса Олександрівна Кошель. 16 травня актив цієї громадської організації зібрався на підсумкові звітні збори. На захід завітали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, депутати Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров та Наталія Сухонос.

Опікуються члени цієї організації сім’ями, що стали рідними для прийомних дітей, тими, хто взяв дітей під опіку, виховує дітей з інвалідністю. Війна принесла нові виклики. Спілчанки стали допомагати тим, хто пішов захищати наші домівки – плели сітки й шкарпетки, пекли печиво й готували домашні смаколики. А ще готували концерти й збирали кошти на підтримку ЗСУ, опікувалися тими, хто був змушений залишити власні домівки і тримали власні сім’ї, домівки, господарство, щоб життя продовжувалося. За цей час до роботи долучилися нові люди, волонтери. Чимало добрих справ за цей час зробила сім’я Анни Таран.

Про те, як жили цей непростий воєнний рік говорили спілчанки у теплому дружньому колі. Голова організації Раїса Кошель, розповідаючи про рік війни, говорила, що вдалося зробити і щиро дякувала за підтримку небайдужим людям, тим, хто фінансово допомагав і підтримував повсякчас, навіть у такий складний час: ПП «Лубенський хлібзавод» (Ігор Онікієнко»), ТОВ «Баришівська зернова компанія» ( Василь Стасовський ), СТОВ «Удай-Агро» (Віталій Трубніков), ТОВ «ЕКО-КРАЙ» (Валерій Орошан), Євген Шумейко, Дмитро Тараненко та багато-багато інших щедрих і щирих людей.

Завжди сприяли в роботі і підтримували роботу громадської організації Лубенська міська рада, Лубенська районна рада, депутати обласної ради, що працюють у Лубенському районі.

Дякували спілчанки головному спонсору заходу, людині, яка вже неодноразово підставляла плече допомоги у скрутних ситуаціях, депутату Полтавської обласної ради Фахраддіну Мухтарову.

Але основою цієї зустрічі стали не звіти про роботу організації, а тепла зустріч людей-однодумців, щирих і щедрих душею. «Тільки разом, об’єднавши зусилля, не втомлюючись і незважаючи на всі перешкоди ми можемо вистояти і обов’язково дочекаємося Перемоги!», - такий підсумок підвела голова організації Раїса Кошель.

Вистоїмо! Переможемо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови