Відвідуємо ветеранів сільської місцевості

Соціальне обслуговування пенсіонерів та осіб з інвалідністю здійснюється територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради. На сьогодні різних видів послуг отримали півтори тисячі осіб, з них 560 осіб у сільській місцевості.

Послуги перукаря, швачки, робітника, а особливо соціального робітника є великим попитом серед пенсіонерів та осіб з інвалідністю.

На виконання Комплексної програми соціального захисту населення проведено роботу по організації надання натуральної допомоги 90-річним ветеранам війни та праці. Так працівниками територіального центру спільно з старостами сіл Оріхівка, Березівка, Березоточа, Вовчик, Хорошки, Піски, Войниха, Михнівці та Клепачі проведено відвідування ювілярів, сказані слова привітань і вручені продуктові набори, придбанні за кошти міського бюджету.Від них отримали слова вдячності за увагу та турботу.

Щирі побажання кожному ювіляру - міцного здоров’я, довгих і щасливих років, невичерпної енергії, затишку у родинному колі.

Людина. яка прожила 90 років загалом має одне бажання - Миру та Перемоги України!

 

Заступник директора терцентру

Жанна Даценко

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови