У міській раді привітали працівників сільського господарства

13 листопада у приміщенні виконкому відбулися невеликі урочистості до Дня працівників сільського господарства.  Представників фермерських господарств громади привітав міський голова Олександр Грицаєнко. Захід відбувся з дотриманням карантинних обмежень.

Урочистості відбулися за присутності  тісного кола представників сільських господарств різних форм власності, оскільки у Лубнах, як і в усіх містах України, запроваджені карантинні обмеження.

Присутніх привітав міський голова Олександр Грицаєнко, зазначивши, що йому добре відома нелегка праця трудівників села, а отже, висловив вдячність усім, хто  наполегливо трудиться у фермерських господарствах, забезпечуючи населення міста та району якісною продукцією.

З нагоди свята грамоти виконавчого комітету за сумлінну багаторічну працю, вагомі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу призначалися багатьом тим, хто, на жаль, з поважних причин не зміг бути присутніми на зустрічі з міським головою. Серед таких, наприклад, очільники та робітники  : СФГ «Струмок», СФГ «Сатурн», «Діброва», «Агротех 2015», «Укрліктрави», ТОВ «Крутий Берег-2019», «Щедрий лан-2019», та інші.

1

2

3

131120201531

5

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови