Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

24 травня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради. На порядку денному 21 питання стосовно комунальної, освітньої та будівельної сфери, а також ряд інших.

Приємним моментом перед початком роботи стало вручення почесної грамоти Полтавської ОВА члену виконкому, голові ради мікрорайону №3 Володимиру Баришпольцю, за активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди ювілейного Дня народження. Грамоту виконавчого комітету в урочистій атмосфері вручили також лікарю загальної практики – сімейному лікарю Засульської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, члену виконкому Євгенію Антоненку, за багаторічну сумлінну працю, високу фахову майстерність, активну життєву позицію, особистий внесок у забезпечення охорони здоров’я населення Лубенської територіальної громади та з нагоди ювілейного Дня народження.

Розпочинаючи розгляд питань, передбачених порядком денним, спершу заслухали інформацію про стан підготовки міського пляжу «Центральний» та зон відпочинку біля води до літнього сезону 2023 року та про затвердження переліку об’єктів поточного ремонту асфальтобетонного покриття вулиць м. Лубен на 2023 рік, у виступі в.о. начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Олександра Яременка.

Завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій Олег Міщенко інформував присутніх про створення Лубенської міської субланки Лубенської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області та про затвердження Положення про неї. Проголосувавши за проєкт цього рішення, присутні члени виконкому затвердили й наступне – про продовження дії карантину на території Лубенської територіальної громади.

Керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь на розгляд присутніх представила проєкт рішення про Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при виконавчому комітеті Лубенської міської ради, що було підтримано за результатами голосування.

Робота над порядком денним продовжилася опрацюванням решти питань, зокрема:

про внесення змін до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 25.04.2023 року №69 «Про організацію роботи таборів із денним перебуванням дітей при Дитячо-юнацькій спортивній школі м. Лубни та Лубенському центрі дитячої та юнацької творчості учнівської молоді Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області у 2023 році»;

про затвердження Положення про комісію з розгляду питань надання твердого палива у вигляді дров та матеріальної допомоги населенню Лубенської територіальної громади у новій редакції;

про розроблення Програми комплексного відновлення території Лубенської територіальної громади;

про комунальну забудову;

про житлову та громадянську забудову і благоустрій;

про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

про продовження дозволу на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності;

про розміщення об’єктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту;

про затвердження розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету та інші, рішення з яких приймалися за результатами голосувань членів виконкому.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови