Вшанували родини загиблих воїнів

Весна завжди приходить у душі людей з радістю та надією на краще. Проте, на жаль, вже чимало сімей Лубенщини, як і всієї України, не можуть вповні насолоджуватись цією порою року. Адже вони втратили на війні найближчих. Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру директор міського центру соціальних служб Віктор Цимбал разом зі спеціалістами сектору по роботі з органами самоорганізації населення міста та старостами сіл Лубенської територіальної громади відвідав матерів, дружин та доньок загиблих учасників антитерористичної операції та привітав їх зі святом Весни.

 

Від вдячних мешканців Лубенської громади жінкам вручили квіти та подарунки й передали побажання міцного здоров’я, мирного неба та весняного тепла. Матері та дружини полеглих поділилися своїми спогадами й думками про наболіле, висловили щиру вдячність за увагу та вшанування пам’яті їх синів і чоловіків.

Добра традиція турботи про членів сімей загиблих захисників України була, є і залишатиметься одним з пріоритетів для посадовців та мешканців нашої громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови