Розпочалась робота з підготовки фестивалю «ЗДОРОВʼЯ FEST» в Лубнах

26 травня до виконавчого комітету Лубенської міської ради прибули з робочим візитом представники проєкту «Діємо для здоровʼя»:  координаторка з питань комунікацій проєкту Марина Брага, менеджерка проєктів One Health Аліна Дзюбко та організатор логістики проєкту One Health Наталя Романяк. На зустрічі обговорювалося єдине, але надзвичайно важливе питання – організація фестивалю «ЗДОРОВʼЯ FEST» в Лубнах. Нагадаємо, що під час попередньої зустрічі 16 травня фахівці проєкту обрали саме нашу громаду для проведення цього фестивалю. Він має відбутися 8 липня цього року.

Розпочалася зустріч з наради у залі засідань виконавчого комітету, яку провела заступник міського голови Ірина Харченко, та на якій, окрім гостей, були присутні керівники структурних підрозділів виконкому і громадських організацій, що будуть задіяні у організації і проведенні цього заходу. Ірина Василівна познайомила представників проєкту «Діємо для здоровʼя» з командою, яка спільно з ними буде працювати над організацією цього дійства, та вкотре щиро подякувала організаторам фестивалю за можливість приймати його саме у Лубнах.

Продовжилось обговорення на місці можливої локації фестивалю – у парку ім. О.Донченка. Фахівці проєкту оглянули потенційне місце проведення заходу та детально ознайомили присутніх з переліком активностей, що будуть відбуватися у рамках фестивалю. Під час жвавого обговорення було визначено послідовність дій та роль кожного з присутніх в організації заходу.

Захід подібного рівня організовується в Лубнах вперше, фестиваль має бути досить масштабним та цікавим і стане непересічною подією у житті громади. Тому, попереду на організаторів чекає значна робота та кропітка підготовка, але маємо впевненість, що ця робота дасть свої плоди у вигляді зміни ставлення громадян до свого здоровʼя та популяризації здорового способу життя.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови