Із чергового засідання Громадської ради

30 травня у приміщенні виконкому відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради. На засіданні були присутні начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віта Коваленко, начальник КП «Лубни- Водоканал» Алла Косолап та члени ради в повному складі.

Заступник голови Громадської ради Артур Коряк, обговорюючи організаційні аспекти діяльності дорадчого органу, зауважив, що рік був дуже складним через російсько-українську війну, тому Громадська рада працювала в межах своїх можливостей, зважаючи на загальну ситуацію в країні.

Основну увагу на засіданні присутні приділили обговоренню питання про делегування представника громадськості до членів Наглядової ради КП «Лубни-Водоканал». Тож слово для виступу надали запрошеному кандидату, пенсіонеру органів самоврядування Борису Калині, який багато років поспіль працював у житлово-комунальній галузі громади та має великий трудовий досвід співпраці з комунальними підприємствами. Борис Григорович коротко розповів про свій професійний шлях та відповів на запитання. Отримавши вичерпні відповіді, присутні підтримали кандидатуру та своїм рішенням делегували Бориса Калину до членів Наглядової ради КП «Лубни-Водоканал».

До обговорення багатьох наболілих тем, що звучали від присутніх на засіданні, активно долучалися члени Громадської ради: Олексій Пивовар, Віктор Сивуха, Володимир Кравченко, Василь Піцура. Вони ділилися думками та пропозиціями щодо подальших шляхів співпраці з КП «Лубни-Водоканал», порушували питання потреби у вчасному та доступному інформуванні населення про всі законодавчі зміни в комунальній сфері та говорили про необхідність проведення роз’яснювальної роботи, наприклад, щодо формування складової тарифів на сплату за послуги, що надає підприємство споживачам,  щодо роботи абонентської служби тощо.

Упродовж обговорення члени Громадської ради запропонували провести наступне засідання наприкінці наступного місяця та запросити представників інших комунальних підприємств для обговорення багатьох проблемних питань.

Про дату та час проведення чергового засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради повідомлятиметься додатково.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови