Оперативна інформація станом на 05.06.2023р.

Слава Україні! 467-ма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

За повідомленням Генштабу ЗСУ, минулої доби противник завдав 14 ракетних та 40 авіаційних ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед мирного населення, пошкоджено приватні житлові будинки, заклади освіти, інша цивільна та адміністративна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою.

Авіація сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження ворожого особового складу. Наші захисники знищили 6 ворожих розвідувальних БпЛА. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки, 4 склади боєприпасів, 2 зенітно-ракетних комплекси та 4 станції радіоелектронної боротьби противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 5 червня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

В об’єднаній енергетичній системі України прогнозується дефіцит потужності протягом весняно-літнього періоду 2023 року. У зв’язку з цим АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» проінформоване, щодо необхідності забезпечення готовності до введення графіків обмеження споживання електричної потужності в повному обсязі, передбачається застосування графіків аварійних відключень у необхідних обсягах. Відповідні повідомлення щодо застосування графіків будуть оприлюднені на офіційному вебсайті АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Українці - незламна нація! Слава ЗСУ!

Додати коментар

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови