Тренінг щодо надання послуг соціального супроводу сімей

Міністерство соціальної політики України спільно з експертами проєкту Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» SURGe, розпочало апробацію проєкту державного стандарту послуги соціального супроводу, покликаної зберегти сім’ю для дитини та спрямована на розв’язання причин складних життєвих обставин, а не лише їхніх проявів. Соціальний супровід - це послуга, яка має допомогти людині перебудувати життя, розвинути нові навички та потенціал батьківства, знайти в собі сили почати все з початку, інтегруватися в громаду.

Лубенський міський центр соціальних служб також долучився до участі в апробації зазначеного проєкту, який триватиме з 16 травня до 16 жовтня 2023 року.

Фахівець із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб Юлія Мартинова пройшла навчальний тренінг у м. Києві, щодо змісту проєкту Державного стандарту, застосування нових інструментів в межах надання соціальної послуги.

Навчальний матеріал був викладений в цікавій динамічній формі, професійно та доступно, наведені приклади давали змогу глибоко зрозуміти всю серйозність та складність підготовки проєкту.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови