Із координаційної наради щодо протидії дитячій злочинності

Днями начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Тетяною Башлій та начальником сектору ювенальної превенції відділу превенції Лубенського РВП Катериною Сорокотягою проведено координаційну нараду з плану взаємодії протидії дитячій злочинності і бездоглядності у Лубенській територіальній громаді.

Участь у нараді взяли директор Лубенського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Віктор Цимбал, заступник начальника Лубенського міськрайонного відділу філії ДУ «Цент пробації» у Полтавській області Вікторія Нестеренко, начальник управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Мирослав Костенко, начальник відділу правопоосвітництва і надання безоплатної правової допомоги Лубенського міського центру Лілія Ширстова та представники загальноосвітніх навчальних закладів територіальної громади.

Про раннє виявлення сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах та заходи для покращення соціально-побутових проблем у родинах говорила Тетяна Башлій.

Катерина Сорокотяга наголосила на необхідності проведення в закладах освіти превентивної, інформаційної та роз’яснювальної роботи серед учнів щодо недопущення ними адміністративних та кримінальних правопорушень.

На нараді обговорено та затверджено план ефективної взаємодії установ та структурних підрозділів виконавчого комітету щодо забезпечення прав дітей на здобуття освіти, своєчасного виявлення осіб, які втягують дітей у злочинну діяльність.

Тетяна БАШЛІЙ

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови