Обговорили питання наповнення і збільшення надходжень до місцевого бюджету

9 червня у Лубенській територіальній громаді відбулася робоча зустріч експерта з місцевих фінансів Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Сергія Лосєва з представниками органів місцевого самоврядування щодо визначення та впровадження дієвих інструментів для збільшення надходжень до місцевого бюджету громади.

Учасниками зустрічі було розглянуто ряд питань, внесені пропозиції щодо створення робочої групи з питань наповнення і збільшення надходжень до місцевого бюджету громади та розпочати спільну роботу з експертом з розробки та затвердження Плану заходів на 2023-2024 роки щодо забезпечення наповнення бюджету Лубенської міської територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів та суворого дотримання фінансово-бюджетної дисципліни.

Вирішено долучати експерта Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» до всіх питань бюджетно-фінансової сфери для надання консультацій та експертної думки. Це буде впливати на ефективність роботи громади в цілому.

Дякуємо всім учасникам за організацію зустрічі та сподіваємося на подальшу плідну роботу.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови