Забезпечуємо одиноких громадян соціальними послугами

Добре коли разом проживають діти, які здійснюють догляд за своїми батьками по совісті та відповідно до чинного законодавства України. Але є життєві випадки наших пенсіонерів, коли діти втратили своє життя раніше батьків або дітей взагалі не має. Така категорія населення і є одинокими особами.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради має на обліку близько півтори тисячі осіб, з них 580 одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. Більша кількість людей потребує соціальної послуги догляду вдома, інші отримують послуги перукаря, швачки та послуги Пункту прокату засобів реабілітації. Надається допомога у оформленні документів з метою влаштування до державних будинків-інтернатів Полтавської області та їх перевезення спеціально облаштованим транспортом до медичних та соціальних закладів.

Послуга "Соціальне таксі" передбачена для перевезення людей з інвалідністю І-ІІ групи та одиноких непрацездатних громадян, які самостійно не пересуваються або пересуваються за допомогою милиць, палиць, візків та інших технічних засобів реабілітації до соціально значущих об’єктів.

Завдання працівників територіального центру - забезпечення якісними соціальними послугами та вчасно. Для цього необхідно звернутися за допомогою та перебувати на обліку у відділеннях нашої установи.

Запрошуємо до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) жителів Лубенської територіальної громади - пенсіонерів та осіб з інвалідністю, які потребують різних видів соціальних послуг та бажають їх отримати.

Звертайтеся за адресою: вул. Григора Тютюнника 21.

Заступник директора терцентру

Жанна Даценко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови