Вітаємо!

Шановні донори Лубенської громади!

Кожного року згідно з рішенням 58-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я в Женеві (2005 р.) відзначається 14 червня - Всесвітній день донора крові.

Другий рік поспіль цей день для України є дуже особливим, оскільки відзначається в умовах воєнного стану, у зв’язку зі збройною агресією російської федерації та її повномасштабним вторгненням на територію України. А отже, через постійні атаки ворога по мирному населенню, критичній інфраструктурі, зараз велику потребу у крові та її компонентах відчувають не лише на передовій чи у медичних закладах, де відбувається лікування та реабілітація наших захисників,- потребують її й цивільні громадяни, тяжкопоранені у районах, постраждалих від обстрілів російських терористів тощо.

Поза тим, кров завжди була надважливою, навіть у мирний час, її завжди потребували, вона завжди була цінною та незамінною, адже переливання крові допомагає рятувати мільйони життів, одужувати та забувати про недуги. Щорічно в Україні стають донорами крові близько 500 тисяч людей. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій значний внесок у шляхетну справу. ⠀

Донори Лубенської громади завжди були активними у даруванні крові, серед них люди різного віку та професій, а проте, всі вони об’єднані єдиною метою – дарувати кров тим, хто її потребує, повертати надію, радість здоров’я.

Тож щиро дякуємо усім донорам крові та працівникам цієї сфери за вашу відданість професії, обов’язкам, за уважність, професіоналізм, милосердя та гуманізм. Бажаємо спокійних професійних буднів, миру, добробуту, людської вдячності та міцного здоров’я!

З Днем донора крові!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови