Бути донором - це почесно!

14 червня у Всесвітній День донора, працівники виконавчого комітету Лубенської міської ради взяли участь у здачі крові. До такої доброї справи керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату самоврядування долучаються неодноразово і не лише у такий день, більшість з них є багаторічними, активними дарувальниками крові й роблять це кілька разів упродовж року.

Особливо у такий надскладний період, коли кров та її компоненти є незамінними, аби рятувати життя наших захисників на фронті, поранених, тяжкохворих, - усіх, хто потребує цієї життєдайної рідини.

Тож і цього разу у приміщенні структурного підрозділу «Лубенська станція переливання крові» також було велелюдно від кількості охочих у черговий раз зробити шляхетну, добровільну справу. Серед таких – представники різних трудових колективів підприємств та організацій, мешканців Лубен та сільських населених пунктів, громадян різних професій, молодь.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко є багаторічним донором, тому добре усвідомлює значення цієї форми благодійності, що здійснюється безоплатно, добровільно, безкорисливо та усвідомлено. Тож Олександр Петрович привітав як колектив станції переливання крові, так і активних дарувальників життєдайної рідини, а принагідно, разом з керуючою справами виконкому Юлією Білокінь та керівником з організаційно-трансфузійної допомоги Тамарою Петровою, вручив подяки активним донорам громади, подарунки та квіти.

До вітань долучився голова Лубенської РВА Сергій Сіряченко, який також відзначив дарувальників крові.

Донорство завжди було проявом великої благодійності та високого людського гуманізму, тому стати донором може кожен. В умовах сьогодення й надалі українське суспільство повинне формувати у своїй спільноті та громаді культуру регулярного та безоплатного донорства крові. Долучайтеся !

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови