Мобільні бригади - проти домашнього насильства!

Невтішна статистика свідчить, що кожна п'ята жінка потерпає від домашнього насильства, але не бажає про це говорити. Саме тому робота мобільної бригади соціально-психологічної допомоги націлена на швидке реагування на випадки домашнього насильства, допомогу жінкам, що опинилися в складній ситуації.

Для швидкого реагування Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) передав автомобіль, наданий урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), за підтримки уряду України, місцевому партнеру БО «БФ «Посмішка ЮА». За допомогою цього транспорту мобільна бригада може швидко дістатися до місця, де потребують допомоги, надати соціально - психологічні консультації за місцем проживання потерпілої особи або перевезти її в безпечне місце.

Мобільна бригада соціально - психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі надає інформаційно - консультативні послуги на території Лубенської громади, в старостатах,  як ВПО, так і місцевим жителям.

Звернутися можна за телефоном 050 388 54 77 з 9.00 до 21.00, а також за адресою: м.Лубни, просп. Володимирський 1/5 офіс 6 з 9.00 до 17.00

Насилля – це зло, з яким треба боротися разом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови