Вітаємо!

Шановні фермери Лубенщини, славні трудівники, люди чесної праці!

19 червня відзначаємо Ваше професійне свято. День установлений 18 червня 2020 року Президентом України, ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у розв'язання питань продовольчої безпеки держави.

У нелегких умовах сьогодення ваша праця є особливо важливою й одночасно важкою, як ніколи, адже вам доводиться засівати поля, обробляти ниви, вирощувати врожаї й збільшувати поголів’я худоби та птиці, рухатися далі під ворожими кулями, в режимі постійних повітряних тривог та ризиків. У той час, коли наші захисники боронять нас від ворога на фронті, ви продовжуєте професійно робити справу, від якої сьогодні залежить продовольча безпека не тільки громади, а й країни в цілому.

Крім того, фермери Лубенщини надають матеріальну, фінансову, технічну допомогу для наших Збройних Сил України, добровольчих загонів, вимушено переміщеним громадянам з постраждалих від російських терористів областей, які втратили власні домівки та засоби до існування. Ви робите це попри всі труднощі та перепони, що їх диктує воєнний час та безліч перешкод.

Велика подяка вам за ентузіазм, невтомну працю, за любов до землі, терпіння і витримку, наполегливість. Нехай ваша нива щедро колоситься, вдячно родить, здоров’я не підводить, а трудові успіхи примножуються. Хай обходять негаразди, природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, мирі, безпеці та добробуті.

З Днем фермера України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови