Оперативна інформація станом на ранок 21.06.2023р.

Настав 483-й день широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби, агресори завдали удару по Україні 33 іранськими ударними БпЛА типу “Shahed”, 7 зенітними керованими ракетами із ЗРК С-300 та 1 крилатою ракетою наземного базування “Іскандер-М” по  об’єктах цивільної інфраструктури Запоріжжя.

Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 30 ударних БпЛА “Shahed”.

Крім того, ворог завдав 83 авіаційних удари та здійснив 58 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Авіація сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу противника та 3 - по його зенітно-ракетних комплексах.

Також нашими захисники  знищили  4 розвідувальних БпЛА противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 1 район зосередження особового складу та військової техніки, 3 станції РЕБ, 18 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 1 засіб протиповітряної оборони та ще 6 важливих об’єктів противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 21 червня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні о 12 годині у селі Войниха, на майданчику біля будинку культури, відбудеться церемонія прощання з загиблим земляком, навідником десантно-штурмового взводу батальйону морської піхоти, матросом ПОТІЄНКОМ Максимом Олеговичем, який віддав життя за мир та спокій у нашій державі. Світла пам’ять герою, Царство Небесне. Глибокі співчуття рідним.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Боремось за Україну щодня! Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови