ЛК ЖЕУ інформує про роботу

Для працівників ЛК ЖЕУ найрізноманітнішої роботи вистачає повсякчас.

Нині жоден мешканець міста не може уявити свого життя без Інтернету чи супутникового телебачення. Дахи багатоповерхових будинків фактично перевантажені супутниковими антенами – на одній можна нарахувати їх з добрий десяток. Антени та їх обслуговування часто стають причинами руйнування цегляних димо-вентиляційних труб до яких вони прикріплені та покрівлі даху будинку, що призводить до попадання вологи на горище та залиття житлових (нежитлових) приміщень квартир верхніх поверхів, а також загрожують безпеці та життю мешканців будинку.

 

Працівниками  ЛКЖЕУ регулярно проводяться роботи з усунення пошкоджень дахів житлових будинків. Саме так сталося на покрівлі даху житлового будинку по вул. Гагаріна,18.

Місця введення інженерних комунікацій можуть бути різного розміру і конфігурації, в залежності від технічних вимог. Місця введення труб і кабелів - одні з найбільш вразливих місць, тому що вони безпосередньо контактують з різними будівельними конструкціями. Щоб цього не відбувалося потрібно своєчасно виконувати герметизацію вводів труб і комунікацій. Такі роботи було виконано в житловому будинку №30 по вулиці Садовій. Спеціалістами ЛКЖЕУ постійно проводяться роботи з перевірки та технічному обслуговуванню ввідного газопроводу та запірної арматури на ньому в багатоквартирних житлових будинках.

При періодичному огляді інженерних мереж в підвальному приміщенні житлового будинку по вул. Гвардійській, 7 було виявлено протікання внутрішньобудинкової теплової мережі. Слюсарями - сантехніками ЛКЖЕУ виконані ремонтні роботи по частковій заміні труб  на мережі  централізованого опалення.

А крім того виконується поточний ремонт під'їздів з метою підтримки їх зовнішнього вигляду в належному стані та для  підтримки експлуатаційних показників будинку. Такі ремонти останнім часом відбулися в житлових будинках за адресами : вул. Монастирська,50; Я.Мудрого,47А.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови