Вітаємо!

Шановні державні службовці Лубенщини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем державної служби України!

Вже традиційно 23 червня державні службовці відзначають своє професійне свято,  згідно з Указом Президента України «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року. Свято встановлено в Україні «…зважаючи на роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН…» згідно з Указом Президента України «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року № 291/2003.

Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. Стоячи міцно на засадах національних традицій і особливостей, державна служба на сьогодні є цілком розвиненою державною інституцією, без якої неможливий поступальний соціально-економічний розвиток нашої громади та всієї України.

У період війни з російським агресором на плечах держслужбовців нашої громади лежить багато нових нелегких завдань. Чимало із них перебувають у рядах територіальної оборони та на передових рубежах, де сьогодні ведеться боротьба за Україну, більшість виконують важливі функції безпосередньо на місцях. Серед державних службовців сьогодні й чимало волонтерів, благодійників, справжніх професіоналів.

Щирі слова вдячності адресуємо й ветеранам державної служби Лубенщини. Саме вони є прикладом високого професіоналізму для молоді, відповідальності, досвіду та компетентності.
Тож у день професійного свята бажаємо, щоб громадський авторитет державної служби постійно зростав, підвищувався, адже вона виконує найзначнішу соціально-гуманітарну місію – забезпечує виконання державою усіх зобов’язань перед своїми громадянами.

З професійним святом вас – з Днем державної служби України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови