Вручення стипендії Лубенської міської ради - «Обдарованість»

Вручення стипендії Лубенської міської ради - «Обдарованість»

23 червня у приміщенні кінотеатру “Київська Русь» відбулася традиційна церемонія вручення стипендії Лубенської міської ради - «Обдарованість». У святковому заході взяв участь Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, секретар міської ради Маргарита Комарова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, представники Луганського національного університету ім.Тараса Шевченка, педагогічні колективи загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти, батьки.

Цього дня вітали тих дітей, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками, участю у змаганнях принесли славу Лубенській територіальній громаді, стали на першу сходинку свого зоряного обрію, показали глибокі та міцні знання, свою творчість та наполегливість на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, фестивалях, змаганнях та олімпіадах.

Обдаровані діти – це цвіт та майбутнє Лубенської громади, нації, її інтелектуальна еліта, гордість та честь школи, України, її світовий авторитет. І це свято є свідченням того, що ми вміємо плекати майбутнє держави, що на зміну досвідченому поколінню приходить "золота" молодь – надія і майбутнє держави.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, вітаючи здібних та успішних дітей громади, сказав: "Обдарованість - це лише 10% успіху в житті, адже він залежить на 90 % від наполегливої праці та самовдосконалення, постійної роботи над собою. Тож сьогодні хочеться висловити велику вдячність також педагогічним колективам, вчителям, вихователям, наставникам та батькам за такі чудові результати наших обдарованих дітей!

Найбільш зворушливий момент для кожного стипендіата – вручення дипломів про відзначення. І він настав. Відзнаки юним обдаруванням вручали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба.

Тож цьогорічними стипендіатами Лубенської міської ради стали:

переможці Всеукраїнських та обласних конкурсів;

пошукові загони закладів загальної середньої освіти;

волонтерський загін «Милосердя», Лубенського медичного фахового коледжу;

команда вихованців гуртків ДЮКСОТ «Валтекс»:

колектив сучасно – спортивного танцю «Garmonija-RYTMIX», центру дозвілля «Гармонія»,

зразково-аматорська циркова студія «Маска», Центру культури і дозвілля;

переможець обласних та Всеукраїнських мистецьких конкурсів:

студенти Лубенського фінансово-економічного фахового коледжу Полтавського державного аграрного університету, переможці обласних спортивних змагань;

вихованці Лубенської дитячо-юнацької спортивної школи, чемпіони Полтавської області з вільної та греко-римської боротьби:

команда вихованців змішаних єдиноборств МГО «Євроклуб - Лубни»;

ансамбль гітаристів, Лубенської мистецької школи;

вокальний дует «Мрія» Лубенської мистецької школи, у складі Петрусенка Назара та Хоменко Анни,

дитячий вокальний ансамбль «Домінанта», Центру культури і дозвілля;

вихованці української федерації хортингу:

учні Лубенської мистецької школи, переможці Міжнародних обласних конкурсів та фестивалів;

спортсмени ДЮКСОТ «Валтекс», переможцям Всеукраїнських змагань:

команда з вільної боротьби Лубенської дитячо-юнацької за досягнення у громадській і волонтерській діяльності:

«Спортивне орієнтування» ДЮКСОТ «Валтекс»,

вихованці спортивного клубу «Скорпіон»,

команда Клубу «Багратіон»;

Банков Ігор, вихованець Лубенської дитячо-юнацької спортивної школи.

Щирі вітання та захоплення нашій талановитій молоді та вчителям!

Безмежна вдячність тим, хто дав нашим талановитим дітям крила успіху, надії, творчості та наснаги; крила, які з кожним днем підносять вас вище і вище – вашим учителям, викладачам, тренерам та батькам.

Свято відбулося завдяки бойовому подвигу ЗСУ та за фінансової підтримки виконавчого комітету Лубенської міської ради. Організатори свята - відділ сім’ї молоді та спорту, управління освіти, управління культури та мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Перемагаємо в науці та творчості – переможемо й ворога!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови