Випускники лісотехнічного коледжу отримали дипломи про освіту

22 червня на території Лубенського лісотехнічного фахового коледжу відбувся урочистий захід - вручення дипломів про освіту фаховим молодшим бакалаврам.

Цього року заклад дав путівки в успішне професійне життя близько 60 юнакам та дівчатам, на яких чекає важливий вибір - обрання майбутньої справи, амбітні сподівання, нові горизонти та досягнення.

Привітав зі знаковою подією випускників Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, який побажав молодому поколінню успішної реалізації найсміливіших планів, досягнення омріяних висот та щасливого майбуття під мирним небом України.

З нагоди урочистої події Олександр Петрович відзначив грамотами виконавчого комітету Лубенської міської ради викладачів фахових дисциплін лісотехнічного коледжу: Олександра Литвиненка, Олександра Ковальчука та Миколу Якименка, враховуючи їх багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у виховання і підготовку фахових спеціалістів лісової галузі.

До вітань приєднався начальник Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко, який також відзначив подяками Лубенської РВА кращих студентів за досягнення у царині науки й творчості та з нагоди закінчення коледжу.

Тож побажаймо молодим спеціалістам успішного старту та досягнення професійних висот на обраному шляху!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови