До Дня Конституції України

28 червня, у День Конституції України, біля пам’ятника давньоруському воїну в Лубнах, відбувся невеликий тематичний захід "А Україна є! І то найбільше диво, що цей народ іще раз воскреса!"

На знаковому місці, у центрі міста, представники влади громади, працівники виконавчого комітету Лубенської міської ради, освітяни, громадськість, молодь зібралися аби згадати посеред цих важких буднів безперервної боротьби з ворогом про цінності, за які тепер бореться весь наш нескорений народ та віддають життя кращі сини та доньки держави. Зокрема йдеться про конституційні права, які сьогодні грубо порушує російський агресор, не рахуючись з нормами міжнародного гуманітарного права.

Тому ведучий заходу Артем Бондаренко  насамперед звертається до присутніх словами : «Це свято з присмаком гіркоти. Та віримо, що зовсім скоро жадана звістка про Перемогу облетить нашу багатостраждальну землю». Нині, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по-новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. Основний Закон є ядром консолідації Українського народу.

Короткий тематичний захід прикрасили вокальні патріотичні пісні у виконанні Інни Сизоненко - «За любов і волю» та Ані Кондратенко - «Я – Україна». А Наталія Ковп продемонструвала хореографічну композицію з національними прапорами, що символізувала незламність духу України та її прагнення до свободи й миру. Державний Гімн України став завершальним акцентом урочистих хвилин біля пам’ятника давньоруському воїну.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови