Привітали Лубенських поліцейських

4 липня, з нагоди Дня Національної поліції України, поліцейських нашої громади привітали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, в.о. начальника Лубенської районної військової адміністрації Микола Устименко та начальник Лубенського РВ Національної поліції Євген Карпець.

Співробітники Національної поліції працюють для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки.

Зараз робота поліцейських ще більш ускладнилася. В умовах воєнного часу їм доводиться не лише стежити за правопорядком, патрулювати вулиці та їздити на виклики, але й допомагати евакуйовувати мешканців регіонів, де ведуться активні бойові дії, виявляти диверсійні групи ворога та затримувати колаборантів. Крім того, поліцейські беруть безпосередню участь у розслідуваннях воєнних злочинів російських окупантів і розшукують зниклих людей.

Про це говорили присутні на заході посадовці. Вони висловили щиру вдячність лубенським поліцейським за самовіддану працю та побажали й надалі мужності, витримки й наснаги.

А, головне, перемоги над ворогом та миру!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови