Отримай психологічну допомогу

6 липня у Лубнах, в приміщенні поліклінічного відділення  для дорослих,  розпочав свою роботу кабінет, де лубенці можуть отримати кваліфіковану психологічну допомогу. Це стало можливим завдяки участі нашої громади у проєкті «Зупинка –Я». На відкритті кабінету побувала заступник міського голови Ірина Харченко та фахівці відповідних відділів та служб виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Від липня 2022 року року громадська організація «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» реалізовує Всеукраїнський проєкт «СПІЛЬНО. Твоя підтримка поруч» у межах програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Наприкінці травня за участі цієї громадської організації стартував новий масштабний багатофункціональний проєкт «Зупинка: Я» – спільна ініціатива програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), держави і громадських організацій для надання комплексної психологічної допомоги та психоедукації для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу українців.

Проєкт охоплює дві області – Полтавську й Сумську, і є унікальним за своєю суттю, адже передбачає всебічну підтримку учасників, зокрема консультації з психологом, за потреби – з психіатром, довготривалий супровід, роботу онлайн та наживо, роботу мобільних психологічних команд, які працюватимуть у різних населених пунктах, навіть найменш доступних. Учасники мають можливість долучатися до вебінарів, майстер-класів, лекцій, ретритів тощо. Також у межах проєкту передбачена видача гуманітарної допомоги.

У Лубнах фахівці здійснюватимуть прийом за адресою: вул. Льва Толстого, 17А, кабінет 355.

У липні прийом відбуватиметься у наступні дати 06, 07, 11, 12, 14, 18 ,19, 21, 25, 27.

Фахівці поруч, щоб кожен, хто  звертається, отримав якісну, безоплатну, кваліфіковану психологічну допомогу.

Детальніше про проєкт за посиланням:

 https://confidence.net.ua/projects/proyekt-zupynka-ya/

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови