Вітаємо з Днем родини!

8 липня відзначаємо День родини. Свято вважається відносно молодим, а встановили його з метою популяризації сімейних цінностей, укріплення родинних стосунків, розвитку сімейних традицій та забезпечення виховання дітей у родинному колі.

Не секрет, що саме з сім’ї починається формування людини як особистості й громадянина, виховання її людських якостей, світогляду, любові до національних традицій та звичаїв. Саме в рідній родині ми черпаємо джерело любові, добра, милосердя, поваги до ближнього, тут формується поняття інших духовних цінностей. 

Тож вітаємо наші дружні, талановиті, працьовиті та гостинні родини Лубенщини, а також багатодітні та сім’ї, де виховуються прийомні, усиновлені діти та родини, які вимушені були залишити домівки через війну й знайшли прихисток на території нашої громади.

На жаль, під час війни, яку розпочала Росія проти України 24 лютого, не всі мають можливість зустрітися зі своїми родичами, багато українців втратили членів сім’ї, є випадки, коли від рук окупантів гинули цілі родини. Це наша спільна трагедія та біль…

Проте щиро віримо, що разом ми переживемо ці надзвичайно складні часи випробувань, у взаємній підтримці та розумінні, на своїй землі, звільненій від російських терористів.

Кожній родині Лубенської громади зичимо жити у мирі та злагоді, в любові та в добробуті, адже українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! 

Нехай родина для кожного залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають, допоможуть і чекають!

З Днем родини!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови