Сила слова переможе війну!

Усі охочі вкотре можуть насолодитися читанням віршів із нової збірки «UNIVERSUM” нашого неперевершено талановитого земляка Олександра Козинця. Видання десятої в загальному числі автора книжки реалізовано за кошти гранту Президента України для молодих письменників та інших діячів мистецтв у 2022 році.

Тому Олександр щедро ділиться своїми надбаннями з бібліотеками та користувачами. «Універсум» — вірші світла, такого необхідного нам для зцілення поранених душ та тіл. Світло, розквіт, радість і трансформації — це про "Універсум" та про Україну, - говорить автор. ”

Книга видана у Львові в Літературній аґенції «Піраміда» в цьому році і є символом того, що ми все ближче до миру й перемоги.

Отож чекаємо вас, шановні лубенці й гості міста в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика, що на Володимирському, 43, а трішки згодом і в інших бібліотеках!

Долучайтеся до читання чудової поезії, залишайте відгуки автору, бо він того вартий! І пам’ятайте, що наша свобода починається зі свободи інтелектуальної!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови