Герой повертається на щиті. Сумуємо...

Знову Лубенщина в жалобі. Нова рана, біль, що ятрить душу і серце… Ще одне життя забрала війна.

12 липня 2023 року під час артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Водяне Донецької області, вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність у бою за Україну, загинув водій-електрик роти зв’язку командного пункту польового вузла зв’язку військової частини, наш земляк, солдат ДОРОШЕНКО СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ.

Сергій Віталійович народився 29 травня 1986 року в с. Комишня, Миргородського району. Закінчив Вовчицький ліцей. Згодом у Полтавському професійно-технічному училищі здобув спеціальність електромонтера.

Він був надзвичайно позитивною, працьовитою людиною, мріяв виростити й виховати своїх синів. Завжди багато працював, був добросовісним і товариським. Працював торговим представником на різних підприємствах Полтавщини, справлявся з будь якою роботою.

У цій безжалісній війні Сергій віддав найцінніше – своє життя, віддав його за свободу і незалежність нашої Держави. Без сина залишилась мати, вдовою дружина, осиротіли сини, яким ще так потрібен батько, немає відтепер брата у сестер. Ворог забирає найдорожче. Наші щирі співчуття родині.

Відтепер Сергій захищатиме всіх нас у лавах Небесного воїнства. Ми бережемо спогади про кожного з героїв і низько схиляємося перед величчю їх подвигу. Не забудемо. Не пробачимо.

Вічна і світла пам’ять! Царство Небесне Сергію Віталійовичу!

Прощання з ДОРОШЕНКОМ Сергієм Вітальовичем відбудеться 17 липня о 12 год.  у селі Вовчик , на майданчику біля Краєзнавчого музею.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови