Амулети для захисників від дітей Лубенської громади

Війна триває… Війна єднає людей різного віку, різних професій, різних сфер діяльності… Волонтери продовжують підтримувати армію та наближати Перемогу. Сьогодні розповімо Вам про дітей, які роблять свій внесок, підтримуючи захисників.

Це - діти, які відвідують  дитячий  аматорський гурток «Соняшник» Центру культури і дозвілля, яким керує волонтер Наталія Ковп, голова ГО «ПАТІСОН КІДС КЛАБ». На майстер-класах діти виготовляють різноманітні вироби, які згодом передаються захисникам.

Воїни дуже цінують цей прояв дитячого патріотизму і прагнення допомогти ЗСУ. Один з них з позивним Скромний - військовий зі стажем, познайомився з нашим містом, коли приїхав забрати своє перше замовлення: дитячі малюнки та листи. Цього разу він замовив для своїх хлопців амулети з назвою бригади та міста дислокації.

Зараз Скромний разом зі своїми побратимами знаходиться на Запорізькому напрямку у складі третьої бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана "СПАРТАН". Це військове з'єднання у складі Національної гвардії України. З початку повномасштабного вторгнення бригада обороняла місто Харків, брала участь в контрнаступальній операції на Слобожанщині восени 2022. Відбивала Харків, Купʼянськ, Ізюм, Купʼянськ-Вузловий, Новоселівку (Луганська область), Соледар, Бахмут, Слатино, Дементіївку (записано зі слів військового).

Діти дуже старались вкладали душу у свої вироби, тому амулети не просто вийшли яскравими і красивими, а ще й зарядилися позитивною енергетикою, яка оберігатиме наших «спартанців» від біди.

Наближаємо перемогу разом!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови