Гра-подорож "Стежками дружби і добра"

 З нагоди Міжнародного дня дружби у Публічній бібліотеці ім. В. Малика навчали, як здобувати друзів. Учасниками гри-подорожі під назвою "Стежками дружби і добра" стали вірні друзі книгозбірні - постійні читачі різних дитячих вікових категорій.

   Бібліотекарка Сніжана Кириченко познайомила гостей з історією виникнення свята, відзначивши, що воно є дуже популярним в світі, а також розповіла що таке дружба і що в ній головне та як вона цінувалась в різні епохи.
     Дізнатися про те, як знайти справжніх друзів допоміг присутнім перегляд мультфільму "Про всіх на світі". Переглянувши відео кожен дав своє визначення, хто такий друг і хто такі друзі. Всі гуртом поміркували, яким повинен бути справжній друг, а яких друзів треба остерігатися.
   Юні читачі проходячи станції "Стежина добра", "Галявина мудрості", "Наш спільний дім", "Сонце доброти": грали в ігри, розгадували кросворди та ребуси, малювали, виконували вправи на логічне мислення та вчили «мирилки». В кінці заходу учасники своїми руками створили "Сонечко доброти" на промінчиках якого, кожен з них, записав свою мрію.
   Невимушеним, пізнавальним, приємним та ігровим - таким було спілкування в бібліотеці в переддень міжнародного дня друзів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови