Працювли одноденні табори для дітей

Із  24 по 29 липня у мікрорайонах міста працювали одноденні табори для дітей. Захід провели спеціалісти сектору по роботі з органами самоорганізації населення відділу організаційного забезпечення діяльності ради та ОСН (начальник Наталія Уварова) спільно з Християнською Церквою «Ковчег» (пастор Ігор Фень).

А отже, близько 770 дітей взяли участь у спортивно-ігрових програмах та розвагах. Молода команда Церкви підготувала для дітей різноманітні локації: гурток «Рукоділля», спортивні змагання, урок релігійного виховання, батути та надувні гірки.

Висловлюємо подяку за організацію секретарю міської ради Маргариті Комаровій, управлінню освіти виконавчого комітету (начальник Мирослав Костенко), директорам навчальних закладів, на території яких працювали табори (Тетяна Сергієнко, Світлана Коробицька, Ірина Гринь, Аліна Юрченко, Марія Кива).

Медичний супровід заходів проводили медичні сестри Комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Олена Пучка) та медичні працівники ЗШ №8 та НВК №9.

Пізнавально та повчально для юних сердець було також почути Біблійні історії, що надихали добром, милосердям та любов’ю до ближнього. Посмішки на обличчях дітей свідчили про те, що час, проведений у такому літньому таборі, був корисним, цікавим та залишив по собі багато позитиву й радісних емоцій.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови