Навчаємося грантрайтингу та управлінню фінансами

З 26 по 28 липня у м. Львів відбувся тренінг на тему «Підсилення спроможності громад і місцевих неурядових організацій до залучення ресурсів на розвиток», у межах Програми «Стійкість». Упроваджується програма Фондом Східна Європа у межах консорціуму неурядових організацій, на чолі з ERIM (Франція), у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу.

Від Лубенської громади взяли участь у тренінгу начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба та начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Олена Цох-Карунська. Протягом 3 днів представниці й представники міського самоврядування з усієї країни разом навчалися грантрайтингу та управлінню фінансами.

Тренінг провели: Любов Марголіна, менеджерка з розвитку програм Фонду Східна Європа, експертка з оцінювання організаційної спроможності (OCA);

Артем Коновалов, експерт із інституційного розвитку й проєктного менеджменту для організацій громадянського суспільства.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови