Держава продовжує надавати гранти для бізнесу

Повномасштабна війна російської федерації проти нашої країни стала надзвичайним викликом як для всієї української економіки в цілому, так і для кожного окремого підприємства та бізнесу. У зв’язку з цим перед державою постали нові проблеми щодо напрацювання шляхів підтримки підприємництва. З огляду на поточну ситуацію допомога для бізнесу від державних інституцій є досить важливою, оскільки підприємці не мають змоги повноцінно відновити роботу через відсутність достатньої кількості фінансів.

Нагадаємо, що однією з урядових ініціатив є проєкт «єРобота», який передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Урядова програма включає:

 

Звертаємо Вашу увагу, що з 1 серпня 2023 року стартує нова хвиля подачі заявок на «Грант на переробне підприємство». Підприємці можуть отримати грант до 8 млн грн на розвиток бізнесу. Кошти можуть бути спрямовані на посилення та модернізацію виробничих потужностей, нарощування обсягів виробництва та підвищення конкурентоспроможності продукції. Обов’язковою умовою надання коштів є створення 25 нових робочих місць. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: http://surl.li/jrkwb

 Консультації щодо отримання гранту можна отримати:

  • АТ «Ощадбанк»: вул. Ярослава Мудрого, 47 А , м. Лубни, Полтавська обл., тел.: (05361) 7-21-43;
  • Лубенський міськрайонний центр зайнятості: вул. Старотроїцька, 5, м. Лубни, Полтавська обл., тел. (05361)7-44-74;
  • відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради адреса: вул. Ярослава Мудрого, 33, м. Лубни, Полтавська обл., тел. (05361)7-27-39.


Нет подключаемого плагина pdf, но вы можете скачать файл pdf.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови