Книготерапія «Стереотипи відміняються»

3 серпня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулася книготерапія «Стереотипи відміняються…» за книгою Астрід Лінгрен «Пеппі Довгопанчоха». Ламав стандарти та відтворив власну інтерпретацію твору користувачам книгозбірні випускник Київського національного університету культури і мистецтв Ісус Чорній. Представила креативного модератора провідний бібліотекар книгозбірні Людмила Спесивцева.

Отож яка вона Пеппі Довгопанчоха, дівчинка з вогняно-рудим волоссям, через які, на думку Ісуса Чорнія,   приймає сигнал космосу, екстравагантним вбранням та харизматичним світосприйняттям, з’ясовували у стінах книгозбірні. Разом із емоційним спікером старше покоління та молодь пригадували сюжет книги, власне дитинство, а воно, повірте, у кожного сповнене пригод. З цікавістю і захопленням слухала і малеча, щоб взяти книгу додому та поринути у світ читання.

Наразі користувачі книгозбірні, мотивуючи себе повістю Астрід Лінгред, тепер чітко знають як поводити себе з агресивними людьми, зло – це слабкість, а посмішка- ліки та зброя.

Звісно, були і авторські пісні Ісуса Чорнія, виконані акапельно, і низка запитань до книготерапевта, і безліч корисних порад на кшталт «хочеш творити- сміливіше!».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови