Добровольці нескореної України

Днями публічна бібліотека імені Володимира Малика запросила познайомитися з виданням – артпроєктом Андрія Котлярчука «Добровольці. Доба героїв», яке присвячене історії сучасної війни на сході України, про добровольців, котрі свідомо, за покликом серця, у скрутний для своєї держави час, стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

День українського добровольця – це нове свято в сучасному українському календарі. Ця дата була установлена 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань.

Тож публічна бібліотека імені Володимира Малика запрошує познайомитися з прекрасним виданням – артпроєктом Андрія Котлярчука «Добровольці. Доба героїв», представлене на виставці однієї книги «Добровольці нескореної України».

Фотомайстер подолав тисячі кілометрів уздовж тонкої лінії зіткнення протиборних сил, відзняв сотні цікавих кадрів і портретів бійців до і після бою. Кожна фотосвітлина супроводжується ремаркою невідомих. Це записані враження самих добровольців від побаченого, які переплітаються з художнім образом автора.

Артпроєкт «Добровольці. Доба героїв» Андрія Котлярчука - це цеглина в майбутній пам’ятник нашої перемоги.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови