Із «сільських оповідок» Центру культури і дозвілля

Якщо кожен щодня зробить для підтримки ЗСУ одну, навіть найменшу справу, перемога настане швидше. Філії Центру культури і дозвілля постійно проводять волонтерську та просвітницьку роботу з дітьми та дорослими, тримають культурний і волонтерський фронт.

Щирий дитячий малюнок – то ще одна причина для військових знаходити нові сили для боротьби, нагадування про тих, кого вони захищають. Акція «Долоньки миру», що відбулася у Войнихівському СБК ‒ ще одна можливість подякувати тим, хто дарує нам надію жити, творити, любити та вірити у світле, мирне майбутнє.

Філія Солоницький СК – один з волонтерських осередків, що невтомно працює над захисними сітками для воїнів. Щодня люди вплітають всю свою любов у захисні обереги для ЗСУ, кожен вузлик у яких зв'язаний з любов'ю та молитвою. Цього тижня з вдячністю до цих самовідданих людей завітав народний аматорський хоровий колектив "Родослав" (художній керівник - Володимир Котюх), щоб подякувати нашим незламним жінкам та чоловікам за щоденну працю. Вони зачаровували своїм яскравим співом, срібними голосами та чудовими піснями.

«Вишиванки моєї Землі» - під такою назвою у Солоницькому СК пройшло засідання жіночого клубу "Любисток". Як зазвичай, тут панувала пісня – щира й замріяна, повна любові й щедрості, світла і народної могутності.

У тяжких життєвих ситуаціях наші домашні улюбленці стають розрадою й підтримкою. Двоногі та чотирилапі учасники конкурсу «Мій вірний друг», що проходив на сторінці Войнихівського СБК, точно знають: такі друзі не підведуть.

Різноманітні розваги для дітей, конкурси, ігри, майстер-класи, ігри в теніс і шашки, стрибки на батуті, подарунки і солодощі чекали на найменших мешканців громади у філіях Солоницький, Войнихівський та Мгарський СК. У філії Засульський будинок культури організували танцювальний флешмоб для малечі. У Мгарі відбулася чергова творча майстерня з художнього ліплення, де виготовляли віночок з пластиліну.

Що може бути краще, ніж подивитися гарний фільм просто неба у гарній компанії? 5 серпня на майданчику біля Вищебулатецького будинку культури вперше відбувся показ фільму на свіжому повітрі.

І насамкінець – гарна новина! Дипломом Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА І ступеня за кращий культурно-мистецький захід до Дня матері в Україні нагороджено філію Оріхівський будинок культури Центру культури і дозвілля. Вітаємо переможців!

Тримаймося! Все буде Україна!

Далі буде…

#сільські_оповідки

#волонтеримо

#наші_перемоги

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови