Брифінг з приводу резонансної ДТП

Дорожньо-транспортна пригода, що сталася у Лубнах 30 липня сколихнула не лише наше місто. Загинули троє молодих людей. Ще двоє травмовані. Подія почала обростати непідтвердженими подробицями, соцмережі зарясніли версіями і домислами.

8 серпня у приміщенні Лубенського райвідділу поліції ГУНП в Полтавській області відбувся брифінг щодо стану розслідування кримінального провадження за фактом цієї  дорожньо-транспортної пригоди за участю начальника відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрія Сулаєва та начальника відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Полтавській області Віталія Браславця. На зустрічі були присутні представники засобів масової інформації, родичі загиблих, громадськість, керівники міста та району.

Начальник відділу комунікації ГУНП В Полтавській області Юрій Сулаєв наголосив на тому, що розслідування резонансної ДТП проводиться відповідним підрозділом поліції не місцевого, а обласного підрозділу. Поліція зацікавлена у максимально прозорому, об’єктивному та чесному з’ясуванні всіх обставин трагедії. Він закликав всіх, хто має хоч якусь інформацію звертатися безпосередньо в поліцію. Всі факти та докази будуть долучатися до матеріалів справи. У свою чергу начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Полтавській області Віталій Браславець повідомим присутнім про хід розслідування, призначені експертизи та відповів на запитання присутніх.

Обговорення було досить емоційним. Піднімалися питання реагування поліцією на виклики громадян, нічні перегони містом, реакцію на водіння у стані алкогольного сп’яніння, патрулювання, тощо.

З боку керівництва поліції присутні почули запевнення у тому, що кількість рейдів патрулів з області та інших регіонів на території Лубенського району буде збільшено.

Звичайно, ніякі розслідування і покарання не повернуть життя молодим людям, що трагічно загинули. Але справедливе розслідування і покарання винних дасть змогу уникнути подібних трагедій у майбутньому.

Повну версію брифінгу можна переглянути за посиланням 

Наші щирі співчуття всім родинам і друзям загиблих.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови