Оперативна інформація станом на ранок 10.08.2023р.

Слава нації! Настала 533-тя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом доби російські окупанти завдали 3 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснили 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціям наших військ та населеним пунктам. Внаслідок російських терористичних атак, нажаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один по - зенітно-ракетному комплексу та ще один - по логістичному хабу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 6 артилерійських засобів на вогневих позиціях, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки,

склад боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби та важливий об’єкт противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 10 серпня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Виникла аварія на водогоні першого водозабірного майданчика.  На місці аварії ведуться ремонтні роботи.

Нагадуємо водіям та усім іншим учасникам дорожнього руху! З метою попередження дорожньо-транспортних пригод на автошляхах бути обережними, пильними і насамперед дотримуватися правил дорожнього руху та ставитися із повагою одне до одного. Пам'ятайте: безпека на дорогах насамперед залежить від дотримання правил дорожнього руху!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Україна непереможна! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови