Борімося з булінгом разом!

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги від БО "БФ Посмішка ЮА" та підлітки в Оріхівському сільському будинку культури обговорювали питання протидії такому розпосюдженому явищу, як булінг.

Проте, щоб спішно з цим боротися, треба добре розуміти проблему, адже булінг - це відносно новий термін. Для пересічного громадянина зміст  його зрозуміий, адже багато хто не просто знає, а в більшості випадків колись зустрічався з цим явищем в дитинстві.

Тож що таке "булінг", чому він виникає та що робити, якщо став жертвою булінгу? На ці запитання відповідали спеціалісти мобільної бригади. Діти не просто слухали лекцію, а й ділилися власним досвідом та випадками в школі. Для більш  детального розуміння проблеми всі разом пограли в інтерактивну карткову гру "Коло безпеки" "Дитина та булінг". За допомогою артзавдання закріпили свої знання.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги надає послуги екстреного (кризового) втручання та психологічної допомоги особам, що постраждали внаслідок домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Звернутися за допомогою можна за тел.:050 388 54 77 або за адресою: м.Лубни просп .Володимирський, 1/5 офіс 6.  Понеділок - п'ятниця - з 9.00 - 17.00, телефонне консультування  - з 9.00 -21.00.

Борімося з булінгом разом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови